ZEISS DriveSafe Brillenglazen ➔

Voor uitstekend draagcomfort en meer veiligheid op de weg. ZEISS DriveSafe brillenglazen zijn speciaal gemaakt voor het autorijden. Deze brillenglazen zorgen voor een beter zicht 's nachts en onder lastige weersomstandigheden. Ze beschermen uw ogen tegen reflecties en maken het u gemakkelijker om uw blik snel en vaak te focussen. Een ideaal extra veiligheidsaspect voor uw alledaagse bril.

ZEISS DriveSafe – de alledaagse bril voor het autorijden

Goed kunnen zien is een vereiste voor het veilig rijden, want onze ogen maken overuren op de weg: permanent van blik wisselen tussen de straat, het navigatiesysteem en de zij- en achteruitkijkspiegels. Slechte weersomstandigheden en weinig licht maken het vaak lastig om goed te zien. ZEISS DriveSafe brillenglazen – beschikbaar als unifocale of multifocale glazen – minimaliseren de oogbelasting tijdens het rijden en maken het automobilisten gemakkelijker goed te zien, zodat u uw bestemming veilig en zonder stress bereikt.

Minder reflecties. Helpt u om afstanden beter in te schatten.

Slecht weer, slechte lichtomstandigheden, storende verblinding (bijv. van koplampen van tegenliggers, straatlantaarns of reflecties door een nat wegdek) en een snel en vaak verplaatsende focus zijn de visuele uitdagingen waar veel automobilisten voor staan. Het ontwerp van de ZEISS DriveSafe brillenglazen voldoet aan de speciale visuele behoeften van automobilisten.
Met deze brillenglazen kunt u:

- afstanden en rijsituaties sneller inschatten
- uw zicht 's nachts verbeteren
- storende lichtreflecties verminderen
- ervoor zorgen dat u snel en simpel uw focus kunt aanpassen op de rijomgeving

Beter zien overdag, in de schemering en 's nachts.

Onze pupilgrootte verandert in de loop van de dag: hoe meer licht er in de omgeving is, hoe kleiner de pupil – en vice-versa. Gebruikelijke brillenglazen hebben met deze verandering geen rekening gehouden in het ontwerp. DriveSafe brillenglazen van ZEISS vallen op, omdat hun geoptimaliseerde ontwerp van het glas het de pupillen vergemakkelijkt bij slecht licht zich te vergroten. Dit ontwerp verhoogt ook het contrast, verbetert het zicht bij slecht weer en vermindert mogelijke vervormingen in de periferie van het brillenglas – vooral bij multifocale glazen.

Het eindresultaat: u heeft beter zicht en kunt afstanden preciezer inschatten onder moeilijke omstandigheden, bijv. 's nachts of bij regen, mist of sneeuw.

Een comfortabelere rijervaring met multifocale brillenglazen. ZEISS DriveSafe voor extra gemak.

ZEISS DriveSafe is ook beschikbaar voor multifocale brillenglazen. De speciaal geoptimaliseerde zones voor dichtbij, ver weg en de middellange afstand zorgen voor een comfortabele wisseling van de focus, zodat horizontale hoofdbewegingen verminderd worden en de drager dus duidelijk dynamischer kan zien.

Geschikt voor autorijden en dagelijks gebruik. Uw nieuwe bril voor iedere dag.

ZEISS DriveSafe brillenglazen zijn ideaal voor alledaags gebruik: ze hebben een grote zone voor de lange afstand, een zone voor de middellange afstand en een zone voor dichtbij voor het lezen en werken. Deze multifunctionele oplossing maakt het autorijden aangenamer, terwijl ook aan andere alledaagse behoeften wordt voldaan.

Maak nu uw afspraak uitgebreid advies! www.brillemans.nl