Volledige UV-bescherming in heldere brillenglazen.
UV-straling is altijd aanwezig. Het hele jaar door, elke dag, zowel in de winter als in de zomer, op zonnige en zelfs op bewolkte dagen kan de blootstelling aan UV-straling op zeeniveau 70-75% bereiken. UV-straling heeft enkele positieve effecten op de mens, zoals de activatie van Vitamine D door blootstelling van de huid. De straling stimuleert ook de productie van melanine, de eigen bescherming van het lichaam tegen verbranding en waardoor u een bruin kleurtje krijgt.

Indien uw niet-beschermde huid echter wordt blootgesteld aan UV-straling gedurende een langere periode, kan dit schade veroorzaken, zoals een versneld verouderingsproces van de huid, rimpels, zonnevlekken, sproeten en in ernstige gevallen zelfs huidkanker.
DuraVision® BlueProtect van ZEISS
De oplossingen van ZEISS om blauw-paars licht te blokkeren.
Digitale brillenglazen
De perfecte alledaagse brillenglazen voor de digitale levensstijl.

Gefocust op het moderne leven. ZEISS digitale brillenglazen geven u een totaal nieuw zicht op uw smartphone, tablet of tv. Perfect afgestemd op het gebruik van digitale apparaten. Uw ogen zullen u er dankbaar voor zijn.
Zonneglazen
Modieuze UV-bescherming en extreem helder zicht buiten in de zon.
Eén brillenglas voor al uw buitenactiviteiten.

Dit modieuze accessoire is onmisbaar als u wilt genieten van een fantastisch helder zicht en 100% bescherming tegen UV-straling.
En dit is allemaal verenigd in één brillenglas.
ZEISS zonnebrilglazen, de beste keuze voor uw zonnebril.
Of u nu brillenglazen op sterkte heeft of niet, ons uitgebreide aanbod heeft geïndividualiseerde zonnebrilglazen voor iedereen.
ZEISS DriveSafe Brillenglazen Ô×ö
Voor uitstekend draagcomfort en meer veiligheid op de weg. ZEISS DriveSafe brillenglazen zijn speciaal gemaakt voor het autorijden. Deze brillenglazen zorgen voor een beter zicht 's nachts en onder lastige weersomstandigheden. Ze beschermen uw ogen tegen reflecties en maken het u gemakkelijker om uw blik snel en vaak te focussen. Een ideaal extra veiligheidsaspect voor uw alledaagse bril.
Sportglazen
Zonnebrilglazen voor alle sporters.

Precies aangepast op uw levensstijl. Profiteer van extreem helder zicht tot in de randen van het brillenglas.Het maakt niet uit of u geniet van het skiën, fietsen of tuinieren, ZEISS zonnebrilglazen zijn de ideale keus voor mensen met een actieve levensstijl. Deze lenzen zijn geïndividualiseerd, zodat ze passen bij uw favoriete hobby of sport, met een optionele groene, rode, felblauwe of zilverkleurige spiegelcoating. Ze zijn ook sportief, duurzaam en modieus – evenals extreem comfortabel: de spiegelcoating voorkomt vervelende reflecties op de achterkant van het brillenglas. Ook verkrijgbaar als glazen voor een sportmontuur. En deze beschermen 100% tegen UV-A en UV-B-straling.
Actievoorwaarden ZEISS Dubbel +
Eén brillenglas cadeau bij uw volgende bril

Krijg één brillenglas cadeau bij uw volgende aankoop van een nieuwe bril met ZEISS brillenglazen, binnen één jaar na aanschaf van uw eerste bril met ZEISS brillenglazen.
JE KIJKT 240 KEER PER DAG OP JE SMARTPHONE
MAAK HET JE OGEN WAT GEMAKKELIJKER

Geen spier in je lichaam beweegt zoveel als de spieren aan je ogen. Ze doen aan topsport. Altijd in beweging, zelfs wanneer je uitrust. Daarom moeten we ze goed verzorgen, de juiste ondersteuning bieden en ze niet nóg harder laten werken. Zeker met onze digitale levensstijl is dit van belang. Met ZEISS Smartlife brillenglazen, onze best glazen ooit, kijk je comfortabeler op alle afstanden en in alle richtingen. Zo geef je ze de rust die ze verdienen, en maak je het je ogen wat gemakkelijker.

Benieuwd wat wij voor jouw ogen kunnen doen?
Plan uw afspraak online in!
Office glazen van Zeiss
Hét brilleglas voor Social Distancing!

De OfficePlus glazen van Zeiss zijn best wel een antwoord op de huidige Social Distancing: Deze glazen hebben een scherp zicht van zeker 1.5 meter tot dichtbij. In deze tijd waarin velen thuis moeten werken achter de laptop is een comfortabel zicht wel een vereiste. Ook in de tuin of op het balkon zijn deze bruikbaar. Niet alleen in een heldere uitvoering maar ook op kleur leverbaar!
Brillemans
Contactgegevens
Telefoon010-4141722
E-mailinfo@brillemans.nl
Adres Lusthofstraat 29-b
3062 WB Rotterdam
Kvk NL001807292B84
 
Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag9:30 - 17.30
Woensdag9.30 - 17.30
Donderdag9:30 - 17.30
Vrijdag9:30 - 17.30
Zaterdag9:30 - 17.00
ZondagGesloten
Overige