Graag even aanbellen
Om iedereen de ruimte te kunnen geven, zowel letterlijk als figuurlijk, kunnen er op de winkelvloer maximaal 3 klanten tegelijk toegelaten worden. Daarnaast kan er in elke meetruimte één klant tegelijk terecht. Tevens hanteren wij voor uw en onze veiligheid een mondkapjes plicht.
Veel kan, echter alleen als u zelf koorts- en griepvrij bent, niet verkouden bent en zonder kleine kinderen komt.
COVID Maatregelen
Door alle aanpassingen zijn de protocollen bij Brillemans ook vernieuwd. De belangrijkste voor u als klant zijn: Zet uw mondkapje op voor binnenkomt, graag even aanbellen en handen desinfecteren bij de balie.
De rest volgt voor u dan vanzelf.
Oogmeting 'nieuwe style'
Er is de afgelopen maanden hard gewerkt om de oogmeetkamers zo in te richten dat vrijwel alle onderzoeken weer op een veilige manier kunnen worden uitgevoerd.
Contactlens controle en aanpassingen weer mogelijk!
Door onze aangepaste instrumenten met de laatste technieken is het ook in deze tijd nog steeds mogelijk om veilig contactlenzen te controleren en (opnieuw) aan te passen! Hiervoor is een strikt protocol gemaakt waardoor er uitsluitend op afspraak voor u gewerkt kan worden.
Digitaal uw ogen in beeld
Digitaal brengen wij bij controles en aanpassingen van lenzen de ogen in beeld. Er is steeds een fysieke barrière tussen u en de specialist.
Persoonlijke beschermingsmaterialen
Bij het gebruik van de Digitale Microscoop en de Topograaf draagt de specialist speciale nitril handschoenen én 40 micron dikke arm-mouwtjes waardoor er nimmer een fysiek contact is zonder bescherming.
"het lijken wel couveuse bakken!"
Alle systemen worden na én voor gebruik elke keer opnieuw gereinigd en gedesinfecteerd. Daarnaast zorgt een Phillips desinfecterende UV-C lichtsysteem voor een dubbele desinfectie. Deze verlichting doodt 99.9 % van alle micro-organismen dus ook virussen.
De oogmeet opstelling
Wij hebben alles in één straat door gebouwd zodat ook de eigenlijke oogmetingen met een volledige fysieke barrière plaats vindt.
Transparante wand
Al het apparatuur is volledig geïsoleerd opgesteld. Daar voorlangs is nog een extra scheidingswand gemaakt. Deze wand wordt net zoals de apparatuur elke keer voor én na gebruik gedesinfecteerd.
Brillemans
Contactgegevens
Telefoon010-4141722
E-mailinfo@brillemans.nl
Adres Lusthofstraat 29-b
3062 WB Rotterdam
Kvk NL001807292B84
 
Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag9:30 - 17.30
Woensdag9.30 - 17.30
Donderdag9:30 - 17.30
Vrijdag9:30 - 17.30
Zaterdag9:30 - 17.00
ZondagGesloten
Overige